Vyrobili jsme láhev s pořadovým číslem 16,000,000!

cylinders holding

V sobotu 27. listopadu 2021 jsme v Ostravě v sídle firmy Vítkovice Cylinders vyrobili jubilejní láhev s pořadovým číslem 16,000,000. Děkujeme všem zaměstnancům a partnerům za perfektní práci!

cylinders holding

Cylinders Holding je česká společnost, která se více než 115 let kontinuálně zabývá výrobou tlakových lahví. Po masivních investicích je světovým výrobcem s největším podílem na evropském trhu ocelových lahví. Export společnosti míří na všechny kontinenty. Ve vybraných teritoriích si holding buduje nejen tržní pozici, ale i nové výrobní kapacity.

cylinders holding
Společnost prošla díky svým současným vlastníkům významným vývojem. Dnes provozuje čtyři linky na výrobu protlačovaných lahví v Ostravě v České republice a v Sosnovci v Polsku. V Ostravě je vybavena i dvěma linkami na výrobu trubkových lahví. Dále disponuje speciální technologií na výrobu tlakových nádrží pro vodík a technické plyny a rovněž zařízením na výrobu atypických tlakových systémů pro hydraulické aplikace. Cylinders Holding staví na vývoji – ať už jde o výrobky pro nové technologie v automotive, jako je CNG a vodíkové tlakové systémy, nebo o nové patentované technologie při výrobě nářadí a originální technologie pro tvářecí procesy rotačních dutých výrobků.

cylinders holding

Zdroj zprávy: Cylinders holding a.s.
cylinders