Euroblech 2020: TRUMPF se rozhoduje pro online veletrhy a zákaznické akce v Ditzingenu

trumpf euroblech

Německá technologická společnost TRUMPF letos na podzim představí celou řadu nových vývojových trendů v oblasti zpracování plechů. Od 27. do 30. října společnost představí řadu nových strojů, software a služeb na online summitu Digital Innovation Summit 2020 Euroblech.

Webové stránky společnosti TRUMPF již obsahují řadu nových řešení připojení pro řezání, ohýbání, děrování a svařování plechů, včetně systémů pro plánování a řízení výroby, třídění plechových dílů a logistiky výroby. Zpracovatelé plechů však po návštěvě firemního zákaznického centra v Ditzingenu budou moci získat ještě více informací o tzv. “propojené výrobě”.

TRUMPF DitzingenFoto: TRUMPF

“Budeme používat naše vlastní nové výrobní zařízení, abychom demonstrovali, jak mohou zpracovatelé vyrábět díly jakéhokoli tvaru nebo velikosti a zároveň zvyšovat efektivitu výroby až o 30 procent. Náš závod bude vyrábět díly rychleji a levněji, protože celý proces je propojen – od zakázky po hotovou součást. Jsme odhodláni předat tuto odbornost našim zákazníkům.“ Říká Reinhold Gross, ředitel prodeje a služeb v obchodní divizi Machine Tools.

Zákaznické akce v novém závodě na zpracování plechů v německém Ditzingenu budou dostupné pro omezený počet účastníků a budou v souladu s platnými předpisy o koronaviru, aby byli zákazníci i zaměstnanci vždy v bezpečí.

Zdroj zprávy: TRUMPF
Trumpf logo