Spolupráce se společností VARICAD, spol. s r.o.

Společnost Dynatron s.r.o., která je provozovatelem strojírenského portálu Zakazka.CZ uzavřela smlouvu o spolupráci se společností VARICAD, spol. s r.o., která je producentem výkonného CAD systému – VariCAD – 3D/2D systém pro Windows a Linux.

Proč VariCAD?
Naše společnost, která se pohybuje v prostředí strojírenských firem a jejich dodavatelů, kde mimo jiné nabízí použité stroje, manažerské a obchodní kurzy a odborný poradenský servis, již několik let hledala takový konstrukční software, který by zapadal do představ o kvalitním produktu pro tuzemské konstrukční a technologické kanceláře. Mezi hlavní požadavky patřila česká lokalizace, rozumná cena, výkonnost, moduly pro různé obory a specializace a v neposlední řadě pohodlné ovládání. Dalším požadavkem byla vysoká konkurenceschopnost vůči jiným konstrukčním systémům. Chtěli jsme najít takový systém, který by mimo tyto základní požadavky umožňoval i rychlé zaučení konstruktéra, resp. snadný přechod z jiného konstrukčního systému.

VariCAD se od samého počátku jevil jako nadějná varianta, kde vynikající poměr ceny a výkonu byl podpořen současným splněním dalších našich představ a podmínek. Fakt, že se jedná o původní český produkt nás velmi příjemně překvapil. Dalším příjemným zjištěním, které nás přimělo k výběru VariCADu byl jeho úspěch na náročných zahraničních trzích, kde tvrdě konkuruje mnohem známějším konstrukčním programům.

Celý systém je cenově velmi příznivý. VariCAD nehraje na dokupování modulů jako konkurenční systémy, takže nezatěžuje firmy dalšími zbytečnými náklady a za cenu základního modulu prostě nabízí vše v jednom balíku. Český software také znamená českou podporu, což pro naše firmy rovněž není zanedbatelná výhoda.

Seznamte se s VariCAD
V rámci uzavřené dohody o spolupráci s VARICAD, spol. s r.o. vás postupně seznámíme s některými vlastnostmi VariCAD ve zvláštním článku a připravujeme i článek o zkušenostech firem s tímto konstrukčním software. Pokud během roku dojede k vydání nové verze, budeme vás o tom informovat na stránkách www.zakazka.cz. Pro ty, kteří nechtějí čekat a rádi by se seznámili s VariCAD ihned, je zde přímý odkaz na internetové stránky VariCADu, kde jsou podrobné informace, ale i animované prezentace a dokonce i 30tidenní zkušební verze. Také si můžete přečíst, co jsme o VariCADu psali v době konání brněnského MSV 2010.

Pro zvětšení si klikněte na obrázek

Více na www.varicad.cz.