Nový e-learningový kurz na téma ISO 45001

tuv sus přilba

Jsme rádi, že vám můžeme představit nejnovější přírůstek do naší e-learningové rodiny – kurz zaměřený na normu ISO 45001 pro řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Tato norma je klíčovým nástrojem pro organizace, které chtějí dosáhnout nejvyšších standardů v bezpečnosti a ochraně zdraví svých zaměstnanců.

GDPR TUV

Co můžete očekávat od našeho nového e-learningového kurzu?

  • Komplexní Materiály: Kurz obsahuje bohatý a interaktivní obsah, který vás provede všemi aspekty normy ISO 45001.
  • Učební materiály jsou navrženy tak, aby byly snadno srozumitelné pro všechny úrovně znalostí.
  • Praktické Scénáře: Naučte se, jak efektivně implementovat požadavky normy do vaší pracovní reality. Kurz zahrnuje praktické scénáře, které vám pomohou lépe porozumět, jak dosáhnout souladu s normou.
  • Self Assessmnet: Kromě interaktivního obsahu vám kurz poskytne také nástroje pro získání představy o současném stavu. Můžete se otestovat rychlým sebehodnocením a zjistěte, zda ve vaší organizaci již převažuje požadované nastavení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP).
  • Osvědčení: Po úspěšném absolvování kurzu a složení testu získáte oficiální osvědčení, které potvrdí vaše znalosti a dovednosti v oblasti normy ISO 45001.

Nenechte si ujít tuto příležitost posunout své vzdělání na další úroveň a přispět k vyšší bezpečnosti a ochraně zdraví ve vaší organizaci. Připojte se k nám a díky našemu novému e-learningovém kurzu se stanete expertem na normu ISO 45001!

Získejte přístup ještě dnes a začněte svou cestu k excelenci v řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Detailní informace a přihláška

Zdroj zprávy: TÜV SÜD CZECH
tuv