PVD destičky Tungaloy SH7025 zlepšují výkon obrábění malých součástí

tungaloy

Vyzkoušejte nejnovější vývoj společnosti Tungaloy: břitové destičky s PVD povlakem SH7025 navržené speciálně pro soustružení malých dílů. Efektivně obrábějte malé a miniaturní díly, dosáhněte vynikající povrchové úpravy a předvídatelné životnosti nástroje s novými soustružnickými destičkami Tungaloy SH7025 s PVD povlakem.

Jemnozrnný sloupcový povlak TiCN poskytuje třídě optimalizovanou rovnováhu odolnosti proti opotřebení a lomu. To je přínosem pro všechny uživatele, kteří se podílejí na procesech, kde se životnost břitových destiček určuje na základě degradace rozměrů součásti a kvality povrchu. Kromě toho výrazně zvyšte životnost nástroje pomocí kombinace sloupcového povlaku TiCN a vícevrstvého povlaku TiAlN a zároveň omezte postup opotřebení nebo lom. Všechny břitové destičky jsou zlacené, což umožňuje operátorům snadno identifikovat opotřebení ostří nebo hrany ve slabě osvětlených dílnách.

tungaloy sh7025

Objevte vynikající výkon při lámání třísky s geometrií břitových destiček -JP a -JS. Utvařeč třísky první volby -JP nabízí vynikající lámání třísky vyžadované při vysoce přesných dokončovacích operacích, zatímco -JS poskytuje konzistentní a efektivní utváření třísky v širokém rozsahu řezných parametrů díky velkému úhlu sklonu břitu a optimalizovanému utvařovači třísky. geometrie.

tungaloy sh7025

Celkem bylo uvedeno na trh 173 nových vložek. Další informace a produktový list naleznete zde.

Zdroj zprávy: Tungaloy