SCHUNK patří v roce 2022 k lídrům světového trhu

Když je dodavatel automobilového průmyslu z Hannoveru zmíněn zároveň s franským výrobcem chmelových výrobků, může to znamenat jen jednu věc: německý časopis WirtschaftsWoche si opět vybral “500 skrytých lídrů světového trhu” roku.  Zařazen pro rok 2022 popáté v řadě: SCHUNK, specialista na uchopovací systémy a upínací techniku z Lauffenu na Neckaru.

WirtschaftsWocheKdo jsou lídři světového trhu německy mluvícího podnikatelského světa? Každoročně na tuto otázku odpovídá podle striktního postupu časopis WirtschaftsWoche spolu s Fakultou výkonného řízení Henriho B. Meiera z univerzity v St. Gallenu a s Akademií německých lídrů světového trhu (ADWM). Odhaluje nejsilnější německé, rakouské a švýcarské společnosti v jejich tržním segmentu. SCHUNK může být také potěšen svým umístěním mezi “500 skrytých lídrů světového trhu v roce 2022”. Je to již popáté v řadě, kdy se technologický lídr v oblasti uchopovacích systémů a upínací techniky umístil v top žebříčku.

Digitalizace ve středu pozornosti
Recept na úspěch společnosti SCHUNK: Rodinná firma sleduje horká témata budoucnosti a cíleně je řeší. “Naším mottem je naslouchat, identifikovat trendy a jako generátor nápadů vyvíjet cílené produkty pro naše zákazníky,” shrnuje generální ředitelka Kristina I. Schunk. Digitalizace portfolia je na prvním místě agendy. Společnost SCHUNK již uvedla na trh první inteligentní produkty –jako inteligentní upínač nástrojů iTENDO2, který sleduje proces obrábění přímo na obrobku. Společnost již léta posunuje dopředu digitální služby a softwarová řešení, jež zákazníkům umožňují digitálně mapovat, plánovat a řídit jejich procesy.

iTENDO²

Komplexní odborné znalosti v oblasti automatizace
Krok od dodavatele komponentů k dodavateli aplikací dělá SCHUNK přesně v pravý čas a reaguje tak na potřeby zákazníků pro jednoduché přístupy orientované na řešení. Za tímto účelem SCHUNK investuje po celém světě do moderních robotických aplikačních center SCHUNK CoLab. Zde mohou zákazníci otestovat proveditelnost svých automatizačních úkolů a vybavit je optimálními moduly. Tímto způsobem těží zákazníci z komplexních odborných znalostí, které odborník na aplikace poskytuje při hledání nových přístupů k automatizaci.

colab

Zdroj zprávy: SCHUNK
SCHUNK