Vysokotlaký vodní paprsek RychlýTOM na MSV 2015

Český výrobce zařízení pro řezání vodním paprskem vystavuje na MSV 2015 kompaktní řešení RT 3015 GreenLINE
Na rozdíl od vyšších modelů RedLINE, které firma na MSV předvedla v roce a 2014 a zvláště pak v předchozím roce 2013, je řada GreenLINE určena zákazníkům, kteří ocení jistotu ekonomicky výhodné investice, ale také menší celkové rozměry zařízení, které mimo jiné mohou být využitelné i pro snadnou přepravu.

Klíčové technologie řady GreenLine jsou funkčně i kvalitativně naprosto shodné s technologiemi vyšší řady RedLINE, a to včetně možnosti upgrade hlavy, eliminace podřezu, možnosti mikrořezu a tak podobně. Rozdíl tedy je hlavně v konstrukci stolu, celkové velikosti, mírně menší pracovním ploše (3060 x 1560 mm) a mobilitě celého systému, který akceptuje rozměry ložné plochy nákladního automobilu.

Kompaktnost GreenLINE je dána již při výrobě stroje, takže dodávka obsahuje kromě externího čerpadla pouze 1 komplet, který se dopraví k zákazníkovi. Ten si pak může instalaci provést velmi jednoduše sám nebo může využít službu firmy.

Výhodou řady GreenLINE je, že majitel stroje jej může snadno přemístit podle svých potřeb, a to nejen například mezi středisky či halami, ale také na místo realizace nějaké větší zakázky, čímž se významně mohou ušetřit zbytečné náklady na převoz materiálů a polotovarů.

GreenLine RT 3015 představuje ekonomickou variantu i z hlediska prvotní investice a ekonomiky provozu. Stroj lze později upgradovat výměnou hlavy, ale také volbou silnějšího čerpadla pro vyšší řezné výkony. Standardní výbava, jak je ukázána v expozici na MSV 2015 umí zpracovat materiál do tloušťky 200 mm.

RychlýTOM

Má spolehlivý a ověřený čerpací tlakový systém KMT Neoline 40i OEM, RychlýTOM s.r.o. ale nabízí i výkonnější čerpací jednotky, které najdete na internetových stránkách firmy.

Tady se můžete podívat na řezání vysokotlakým vodním paprskem na stroji GreenLINE RT 3015, jak jej společnost RychlýTOM s.r.o. předvádí na MSV 2015…

Firma RychlýTOM s.r.o. nejen vyvíjí a prodává stroje pro řezání vysokotlakým vodním paprskem, ale také provozuje dvě střediska, v kterých provádí zakázkové řezání. Právě z této činnosti má bohaté praktické zkušenosti, které následně používá k vlastní konstrukci strojů…

střediska