Misan potvrdil, že každý rok je navštíví noví zákazníci, které se jim nepodařilo žádným jiným způsobem oslovit

Misan s.r.o. je zdravá firma, která každoročně představuje řadu novinek či inovací na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. V době nejrůznějších omezení se sice přesunula z části do virtuálního světa, ale živé ukázky a prezentace nic nenahradí.

misan

 

„Očekáváme, že přijde řada našich stávajících i nových zákazníků. V letošním roce zatím zaznamenáváme pozitivní dojem z hlediska počtu návštěvníků a jejich zájmu, co je trošku překvapivé pro nás, je menší účast vystavovatelů obráběcích strojů. Očekávali jsme, že bude hlad po vystavování, ale nenaplnilo se to,“ říká Dr. Ondřej Svoboda z firmy Misan, která do Brna jezdí každoročně.

A čemu tento nezájem Ondřej Svoboda přičítá bylo spíše zamyšlením, které reflektovalo nepříznivé období, které máme všichni za sebou. Sami vyzkoušeli alternativní formy prezentace, vytvořili celý soubor seminářů, které realizovali ve vlastních prostorách, přesto potvrdil, že na každém veletrhu je navštíví noví zákazníci, které se jim nepodařilo žádným jiným způsobem v průběhu roku oslovit.

Skladba návštěvníků je pestrá, přichází obchodníci, příznivci obráběcích strojů a moderních technologií, ale i velké množství studentů.

„Dnes chodí celé třídy, možná celé školy. Když se podívám zpět, tak mohu potvrdit, že vždy byla účast škol poměrně hojná. Letos je hodně zajímá automatizace, je to takové atraktivní téma a 3D tisk,“ potvrzuje Ondřej Svoboda.

Misan má na své základně v Lysé nad Labem tým aplikačních inženýrů, automatizačních konstruktérů a servisních techniků, kteří jsou připraveni pomoci s řešením vašich plánů. Provádí prodej, instalace, školení a technologickou pomoc pro 3D tiskárny pracující technologiemi laserového spékání práškových kovů a spékáním pomocí elektronového paprsku. Jsme výhradním zástupcem GE Additive a jejích značek Concept Laser a Arcam.

Misan je dodavatelem komplexních řešení výrobní techniky, kterými jsou CNC obráběcí stroje, Kovové aditivní technologie, systémy pro 3D tisk, Automatizace, robotické buňky. Instalace + školení + servis.

Misan zastupuje výrobce: Okuma – multifunkční, soustružnická, vodorovná a svislá obráběcí centra, Brother – vysokorychlostní centra, Okamoto – brusky, GE Additive – kovové aditivní technologie DMLM (Concept Laser) a EBM (Arcam).

misan

Zdroj zprávy: Veletrhy Brno, a.s.
BVV a.s.