Průmyslové zvlhčování na veletrhu InfoTherma 2019

Drekoma

Společnost DREKOMA nabízí efektivní řešení řady problémů v technologických procesech a výrobních, kancelářských nebo skladovacích prostorách, které souvisí s nedostatečnou nebo naopak přebytkovou vlhkostí, s elektrostatickými vlastnostmi vzduchu a tak podobně.

drekoma

Optimalizované prostředí pro průmysl
S produkty firmy DREKOMA s.r.o. se naši čtenáři mohli podrobněji seznámit již na podzim minulého roku, a to v reportáži z MSV 2018, kterou jsme nazvali I strojaři potřebují správnou vlhkost.

DREKOMA používá špičkové technologie rakouské firmy Merlin® Technology GmbH a oborově působí napříč průmyslem. Ve strojírenství se nejvíce prosazuje v oblasti optimalizace vlhkosti na robotizovaných pracovištích, ve svařovnách a lakovnách, kde dokáže řešit “nevysvětlitelné” technologické potíže a problémy, které v řadě případů mizí s optimalizací vlhkosti vzduchu, resp. se správným nastavením elektrostatických hodnot vzduchu v pracovním prostředí. V této oblasti firma DREKOMA nabízí měřící a monitorovací systémy a následně i celou technologii průmyslového zvlhčování.

merlin

Správná vlhkost vzduchu zvyšuje produktivitu
Vynikajících výsledků dosahuje také v oblasti zvyšování pracovní produktivity zaměstnanců, a to ve výrobě i v kancelářích. Současně zvlhčování snižuje nezanedbatelným způsobem i nemocnost a tím snižuje další náklady firem.

DREKOMA na infoTherma 2019
Od pondělí 21.1. do čtvrtku 24.1.2019 můžete navštívit expozici firmy na veletrhu infoTherma 2019. Na stánku získáte informace o možnostech řešení vašich problémů, o technologiích zvlhčování, o možnostech měření. Můžete se seznámit s případy obdobných problémů v jiných firmách a tak podobně.

DREKOMA

Na veletrhu Infotherma 2019 představila firma DREKOMA i speciální výkonný systém analyzující a filtrující vzduch – Merlin AIR-PUR PlasmaWave®, který je určen pro kanceláře i domácnosti. Toto zařízení, které si lze objednat na stránkách www.drekoma.cz, analyzuje pomocí senzorů kvalitu vzduchu a podle potřeby automaticky zasáhne. Vyčistí vzduch ve vnitřních prostorách od prachových částic, virů, bakterií a chemických látek nebo odpadních pachů například při vaření, při použití lepidel nebo nátěrových hmot. Stav systému a okolního vzduchu je indikován pomocí barevného LED světla, takže pouhým okem lze zjistit, jestli je vzduch v místnosti kvalitní.

winix

Technické podrobnosti pak naleznete ve firemním letáku (PDF soubor). Přístroj lze rovněž snadno uživatelsky “naprogramovat”, například aby vyčistil vzduch v době nepřítomnosti nebo aby snížil svoji aktivitu v noci. Ačkoli se jedná o tiché zařízení, je tato možnost vítaná zejména v dětských pokojích.

winix

Merlin AIR-PUR PlasmaWave® lze elegantně ovládat pomocí aplikace v mobilu, jelikož se zařízení připojuje k Internetu přes WiFi.

 

Kontakt:
DREKOMA s.r.o.
Ing. Vladimír Harazím, CSc.
telefon: +420 384 781 433
mobil: +420 603 520 148
e-mail: info@drekoma.cz
web: www.drekoma.cz